Årskull 2017/2018

Øverst fra venstre; Katarina Salen Aarseth, Oda Mølslett, Oline Marie Marfi, Maja Katarina Heimdal Hamre. Nederst fra venstre; Comfort Ama Ofori, Rebecca Ruth, Pål Johan Gulbrandsen, Johannes Tveitnes, Mats Olai Thoresen Staalstrom, Eskil Wold, Sander Follesø

Mål

Vi bygger framtiden! I dag er det i overkant av 400 000 palestinere som har flyktet fra sitt hjemland, og bosatt seg i Libanon på grunn av den pågående konflikten i sitt eget hjemland. Vi i Young Solidarity for Palestine jobber for å fremme flyktningenes rettigheter. Vår visjon er å etablere et godt og langsiktig samarbeid med palestinerne i Libanon, og bidra med å heve kvaliteten på skolene og utdanningsprogrammene deres.

Vi ønsker å bistå de med alt det utstyret de trenger for å utvikle seg selv og realisere sine drømmer og mål her i livet. Vi i YSP ser på dette prosjektet som en sentral del av vår hverdag, og jobber iherdig for å utvikle det i riktig retning. Vi sender kontinuerlig skoleutstyr og andre nødvendigheter nedover til Libanon, for å kunne bidra med å gjøre livet litt bedre for disse menneskene. Young Solidarity for Palestine bidrar med å skape stabilitet, kontinuitet og forutsigbarhet i flyktningleirene i Libanon. Som vår støttespiller gjør du det mulig.

Styret

 

ESKIL WOLD

Talsperson

MATS OLAI
THORESEN

Sekretær

OLINE MARFI

Økonomiansvarlig

ODA MØLSLETT

Sosiale medier ansvarlig

JOHANNES TVEITNES

Aksjonsansvarlig